We are Aktif.

Een Belgische startup opgericht door Laurent Destrooper met slechts één missie:

To help the leaders of tomorrow perform better today.

Om ambitieuze, doelgerichte mensen beter te helpen presteren door het ontwikkelen van natuurlijk energievolle producten.

A productive vision.

Aktif wil helpen bouwen aan een gezondere, productieve wereld. Een wereld waar mensen vol passie samenwerken. Voor vooruitgang, innovatie en vernieuwing. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze vrienden, familie, kinderen, en toekomstige kleinkinderen.

Zodat we met trots kunnen bouwen aan een sterke toekomst.

Een toekomst waar iedereen de kans krijgt om een leider te zijn, waar iedereen een bijdrage kan doen.
Een wereld waar een positieve impact maken, volledig centraal staat.
Een wereld vol fun, uitdaging, groei en potentieel.

A secret masterplan.

We willen dit gaan doen in verschillende fases.

Eerst en vooral gaan we natuurlijk energievolle producten ontwikkelen die passen in een gezonde, productieve levensstijl. Die leiders de energie geven om elke dag opnieuw optimaal te presteren.

Daarnaast willen we bouwen aan een omgeving waar like-minded mensen kunnen werken aan zichzelf, werken aan hun werk, en samenwerken met anderen.

Een motiverende en inspirerende omgeving die zowel fun als productief is.
Een omgeving waar we tot rust kunnen komen, mensen leren kennen en een gezonde dosis energie bestellen.

Deze productieve wereld — dit idee — is waar wij aan willen bouwen. Een House of Aktif in elke grootstad, toegankelijk voor elke ambitieuze leider.

En ja, de weg ernaartoe is nog lang, zéér lang. Maar ze is ook spannend en verrassend. Vol ups en downs, uitdagingen, plezier, groei en onvergetelijke herinneringen.

In het kort.

We beginnen met het ontwikkelen van diverse natuurlijk energievolle producten en herinvesteren zoveel mogelijk om nieuwe producten te ontwikkelen en onze allereerste House of Aktif te kunnen lanceren.

Met trots kunnen we op dit moment onze eerste twee producten voorstellen. Twee hoog antioxidantvolle koffiebonen met de naam superbonen.

Het gaat om een heerlijk zachte koffie uit Ethiopië en iets sterkere koffie uit Colombia. Hiermee zijn ze de allereerste collectie ter wereld van natuurlijk hoog antioxidantvolle koffiebonen.

Bestel vandaag nog uw proefpakket en help mee aan een sterkere toekomst.

Naar de webshop

PS: Minstens 10% van de winst gaat naar goede doelen.